Wat wij doen!

Business

Smaakhelden produceert maaltijden en losse maaltijdcomponenten op basis van de sous-vide kookmethode. Een speciale bereidingswijze die veel voordelen met zich meeneemt. De sous-vide producten verkopen wij onder andere in onze eigen webwinkel. Daarbij bieden wij ook andere componenten aan die wij inkopen. Ons assortiment bestaat uit voor- en nagerechten, koel en diepvries producten. Smaakhelden is ISO-gecertificeerd,

Webwinkel

Wij beschikken over een eigen webwinkel. De website is 24/7 bereikbaar. Door te werken met diverse categorieën houdt u het overzicht. Bestelt u namens een organisatie en wilt u per afdeling/groep beperkte categorieën weergeven, dan kunt u dit aangeven. Doordat Smaakhelden met aanvraaglijsten werkt kunnen wij op account niveau de categorieën toekennen. Daarbij kunt u het account op allergieën voor allergenen instellen.

Verbetering

Ons team is continu bezig met de verbetering van de recepturen. Dit met behulp van eigen diëtisten en rekening houdend met de richtlijnen van het voedingscentrum. Gezonde voeding staat voorop bij Smaakhelden. De maaltijden moeten betaalbaar zijn maar uiteraard ook bij een gezonde levensstijl passen.

Transport

Vanuit onze productielocatie leveren wij aan onze klanten. Dit doen wij met eigen vrachtwagens en chauffeurs. De logistieke organisatie hebben wij in eigen beheer, mits anders met u afgesproken. Smaakhelden levert voornamelijk in de eigen regio, Wij staan echter open voor afwijkende afspraken.