Informatie over levering

Particulieren

Particuliere bestellingen zijn bij een Smaakhelden pick-up-point af te halen. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. Bij het aanvragen van een account wordt om een vaste pick-up-point gevraagd. Bestellingen worden standaard op deze locatie afgeleverd. Hieronder vindt u een overzicht van alle pick-up-points. Smaakhelden bekijkt de mogelijkheden van meer pick-up-points in Nederland.

  • Smaakhelden magazijn, Waterleidingstraat 2 5422 PE Rosmalen
  • locatie 2
  • locatie 3
  • locatie 4

Zakelijk en zorginstellingen

Grote zakelijke bestellingen en leveringen aan zorginstellingen worden bezorgd door Smaakhelden. Indien gewenst is het mogelijk om zelf de bestellingen op te komen halen. Smaakhelden gaat graag met u in gesprek over de logistieke mogelijkheden. 


De leverdag

Smaakhelden werkt met het a-b-c levering principe. Dit wil zeggen dat er minimaal één dag tussen bestellen en levering zit. U kunt op dag A tot middernacht een bestelling plaatsen. De bestelling wordt op dag C in de ochtend of middag bij u geleverd. Bij meer dagen tussen de bestelling en levering kunt u uw bestelling tot één dag voor de leverdag aanpassen.


Verzendkosten

Bij Smaakhelden worden geen extra verzendkosten verrekend. Alle kosten zitten in de verkoopprijs inbegrepen. U betaald alleen de verkoopprijs plus de btw.


Problemen met de levering

Ervaart u problemen met de levering? Mist u producten of zijn de verkeerde producten geleverd? Bekijk de veel gestelde vragen. Nog steeds geen antwoord? Neem dan contact op met de klantenservice.