Gelukkig nieuwjaar!

Smaakhelden wenst iedereen een gelukkig nieuwjaar![...]Menu suggesties

Stelt u uw eigen menu's samen en kunt u een moeilijke keuze maken in onze componenten? Bekijk dan onze menu suggesties!

[...]UPDATE: Kerstassortiment

Het is niet meer mogelijk om een kerstbestelling te plaatsen! Alle orders zijn door Smaakhelden ontvangen en zullen in productie worden gezet. Hoe gaat het nu verder? Lees daarvoor het gehele nieuwsartikel.

[...]Kerstassortiment

Kerstassortiment

U kunt nog tot en met donderdag (8-12-2016) uw kerstbestelling aan ons doorgeven! Log daarvoor in bij smaakhelden.nl en kies zondag 11 december als afleverdatum. Op deze dag staan alle kerst artikelen gereed. Voor meer informatie over het assortiment klikt u hier.

[...]Philadelphia kruiden

Nieuw bij Smaakhelden in het zuivel-assortiment: Philadelphia kruiden! Een heerlijke roomkaas gemengd met verse kruiden. De roomkaas is als zacht-fris te omschrijven. Smaakhelden bied een ovaal bakje van 185gr aan voor € 3.71 inclusief btw.

[...]Zuivel assortiment

Smaakhelden heeft haar zuivel assortiment gewijzigd! Bij een assortimentswijziging verdwijnen altijd artikelen, maar daarvoor in de plaats komen nieuwe producten. Deze zijn direct te bestellen.

[...]Het Kerstassortiment

Ons kerstassortiment staat online! Maak keuze uit onze heerlijke menu's en losse componenten. Voor informatie over het assortiment, bestelling en levering klik dan hier!

[...]Winterassortiment is beschikbaar!

Het winter assortiment staat weer online! U kunt nu weer van onze heerlijke winterse gerechten genieten.Lekkers voor bij Sinterklaas

Vanaf nu vind u drie speciale producten in ons assortiment: speculaastaartje, roomboter/amandel banketstaaf en blok gevulde speculaas. U vind de producten onder de brood categorie. Dat wordt smullen tijdens de sinterklaasviering.

[...]Artikelen 51 tot 59 van 59 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6