Nieuw! 31 menu's met gemalen

Nieuw! 31 menu's met gemalen

We hebben in samenwerking met Koningsvaren 4 - 6 hard gewerkt om 31 menu ‘s met gemalen variatiemogelijkheden samen te stellen. Elk menu heeft nu ook een gemalen mogelijkheid. [...]De temperatuur stijgt... de zomer komt eraan!

De temperatuur stijgt... de zomer komt eraan!

Langzaamaan beginnen de vogeltjes weer te fluiten en de bloemetjes weer te bloeien. De zomer komt eraan! We hebben ook dit jaar weer heerlijke zomerse gerechten voor je samengesteld.[...]Het is weer bijna lente...

Het is weer bijna lente...

Het is weer bijna lente dus dat betekend dat Pasen snel weer voor de deur staat! We hebben alvast een aantal heerlijke Paasmenu's voor je samengesteld.[...]Bestel je Kerstmenu's en producten!

Bestel je Kerstmenu's en producten!

Het is weer bijna zover.... de Kerstdagen komen er weer aan! Vanaf nu kun je onze kerstmenu's en producten weer bestellen. [...]Het winterassortiment is weer beschikbaar!

Het winterassortiment is weer beschikbaar!

Het winterassortiment weer beschikbaar bij Smaakhelden. Dat betekend dat je weer kunt genieten van heerlijk winterse gerechten die met liefde voor jou zijn bereid.

[...]Sous-vide producten nu ook in je bestellijst

We maken al een tijdje gebruik van de bestellijst, waar je je favorieten producten in kan plaatsen om deze makkelijker en sneller te bestellen. [...]Pruimenmoes sous-vide uit het assortiment

Voor een lange tijd hebben we Pruimenmoes sous-vide in ons assortiment gehad samen met de blikken en cups. De vraag naar de sous-vide versie is erg beperkt en daarom hebben we besloten deze uit ons assortiment te halen. [...]Gezonder koken samen met Smaakhelden!

Cello maakt werk van gezonde voeding omdat dit bijdraagt aan een goed leven voor de cliënten. Niet alleen, maar samen. Samen met de woonlocatie Zesde Donk is een avond georganiseerd om te laten zien en te laten proeven hoe eten lekker en gezond kan zijn.[...]NIEUW! Verbeterde sauzen

Bij Smaakhelden zijn we continu bezig met het vernieuwen en verbeteren van onze producten. Daarom hebben we onze sauzen eens goed onder de loep genomen om deze niet alleen heel lekker maar ook gezond te maken.[...]Zomermenu's beschikbaar!

Vanaf maandag 23 april kun je weer gaan genieten van de heerlijk zomermenu's. Deze zijn dan weer te bestellen in onze webshop en app. [...]Artikelen 11 tot 20 van 44 in totaal

per pagina