Nieuw assortiment en nieuwe website

Nieuw assortiment en nieuwe website

Smaakhelden is onderdeel van Cello. Jullie bestellen (regelmatig) producten in onze online supermarkt. Wij maken het jullie graag zo makkelijk mogelijk. Zo zijn we achter de schermen aan de slag met een nieuwe website en een groter assortiment. Vanaf 1 oktober ga je daar ook iets van merken. Het wordt namelijk nog eenvoudiger om te zoeken en te bestellen.[...]Nieuwe kleurcode gemalen fruit

Nieuwe kleurcode gemalen fruit

Goed nieuws, de kleurcodes van het gemalen fruit van Smaakhelden zijn aangepast. Beide smaken fruit zijn vanaf nu groen gekleurd en dus een gezonde keuze. [...]Het zomer assortiment komt er weer aan!

Het zomer assortiment komt er weer aan!

26 april maken we weer de wissel van de wintermenu's naar de zomermenu's. Zo kun je kiezen uit diverse heerlijke zomerse maaltijden.[...]Paasmenu's voor 2021 zijn beschikbaar!

Paasmenu's voor 2021 zijn beschikbaar!

De sneeuw is gesmolten en het zonnetje komt weer door. Het is bijna Pasen! Daarom kun je bij ons weer de Paasmaaltijden en artikelen bestellen.[...]Kerstmenu's voor meerdere personen

Kerstmenu's voor meerdere personen

Om het je nog makkelijker te maken bieden we ook deze Kerst weer meerpersoons menu's aan.[...]Thuis genieten van je kerstdiner? Dat kan ook dit jaar weer!

Thuis genieten van je kerstdiner? Dat kan ook dit jaar weer!

Het begint langzaam weer kouder en donkerder te worden en de straten raken al steeds meer verlicht met kerstlampjes en andere versiering. Daarom kun je binnenkort ook al onze kerstmaaltijden gaan bestellen![...]Wintermenu's voor 2020 zijn beschikbaar!

Wintermenu's voor 2020 zijn beschikbaar!

Vanaf 2 november is het winterassortiment weer beschikbaar. Geniet van dat heerlijke gerechten met winterse ingrediënten. Vanaf week 43 kunt u wintergerechten gaan bestellen.[...]Gehaktstaaf in Italiaanse saus is vernieuwd!

Gehaktstaaf in Italiaanse saus is vernieuwd!

Onze klassieker gehaktstaaf in italiaanse saus is vernieuwd en nu nog lekkerder!! De saus is smeuïger, smaakt meer naar tomaat en bevat minder zout.[...]Nieuw! Kip hawai met rijst (1 pers)

Nieuw! Kip hawai met rijst (1 pers)

Probeer nu ons nieuwe Kip hawai met rijst. Met liefde voor je bereid en nu te bestellen met 25% korting. [...]Nieuw! Kip kerrie stoofpannetje (1 pers)

Nieuw! Kip kerrie stoofpannetje (1 pers)

Probeer nu ons nieuwe Kip kerrie stoofpannetje. Met liefde voor je bereid en nu te bestellen met 25% korting. [...]Artikelen 1 tot 10 van 59 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6