Bestellen

Bestelling plaatsen

Voordat u een bestelling kunt plaatsen moet u beschikken over een persoonlijk account. Raadpleeg de handleidingen voor uitgebreide uitleg. De webwinkel van Smaakhelden is iedere dag van de week bereikbaar. u kunt dus altijd een bestelling plaatsen.


Bestelling wijzigen

Tot één dag voor de leverdag kunt u uw bestelling wijzingen. Kijk hiervoor onder 'lopende bestellingen' op uw persoonlijke accountpagina. Een lopende bestelling wijzigen is eenvoudig. Raadpleeg de handleidingen voor uitgebreide uitleg.


Bedenktijd

Smaakhelden hanteert geen bedenktijd. Na ontvangst kun u uw producten in principe niet terugsturen, behalve als u overleg hebt gehad met de klantenservice. Onze producten vallen onder de categorie 'vers voedsel'. Smaakhelden is dan niet verplicht om een bedenktijd na ontvangst te hanteren. Een dag voor de leverdag kunt u uw bestelling op smaakhelden.nl nog aanpassen.


De leverdag

Smaakhelden werkt met het a-b-c levering principe. Dit wil zeggen dat er minimaal één dag tussen bestellen en levering zit. U kunt op dag A tot middernacht een bestelling plaatsen. De bestelling wordt op dag C in de ochtend of middag bij u geleverd. Bij meer dagen tussen de bestelling en levering kunt u uw bestelling tot één dag voor de leverdag aanpassen. Lees meer over de levering.


Bestelgeschiedenis

Al uw bestellingen die u via de webwinkel plaatst worden gearchiveerd. Deze vindt u onder 'bestelgeschiedens' op uw persoonlijke accountpagina. Bestellingen die u via de klantenservice plaatst kunt u niet op uw accountpagina terugvinden. U kunt ze wel opvragen.