Ons assortiment

Assortiment cyclus

In het begin van de zomer en de winter wijzigt Smaakhelden haar sous-vide assortiment. Zo maken zomerse artikelen plaats voor winterse favorieten! Smaakhelden geeft ruim op tijd aan wanneer het assortiment gaat veranderen en publiceert altijd een wijzigingsblad in het nieuwsoverzicht. Op de homepage leest u welke cyclus op dit moment beschikbaar is.

.

Feestassortiment

Tijdens pasen en kerst is het mogelijk om feestartikelen bij Smaakhelden te bestellen. Deze zijn speciaal ontwikkeld en slechts tijdelijk beschikbaar. Smaakhelden publiceert  op de homepage wanneer het feestassortiment beschikbaar is met bijbehorende bestelinstructies.

.

Sous-vide

Smaakhelden wisselt regelmatig van assortiment. Zomerse artikelen maken plaats voor winter of andersom. Wij produceren en leveren sous-vide maaltijdcomponenten. Naast dit wisselende sous-vide assortiment bieden wij ook zuivel/vers en droge kruidenierswaren aan. Wij werken hard aan het ontwikkelen van een totaalpakket.

 Leer meer over sous-vide

.

Menu suggesties

Ons assortiment bestaat uit een groot aantal sous-vide maaltijdcomponenten. Een component is bijvoorbeeld één runderlapje in jus. Om u te helpen, biedt Smaakhelden menusuggesties aan. Dit zijn door onze helden samengestelde menu's. Ze bestaan uit twee tot drie maaltijdcomponenten. Niet iedere klant heeft direct toegang tot het menu assortiment. Toegang tot het assortiment kunt u aanvragen via  de klantenservice.

Leer meer over menu suggesties

.

Gemalen, mix en homogeen

Gemalen is gewone grof gemalen voeding. Deze consistentie bevat nog wel de structuur. Mixvoeding bestaat uit drie losse gemalen voedingscomponenten, alleen gemengd en tot een verpakking verpakt. Homogeen gemalen ook wel bekend als “vloeibaar” is zodanig gemalen dat de structuur niet meer zichtbaar is. Homogene voeding wordt niet gemengd.

Leer meer over gemalen/mix/homogeen